خانه / کارگروه ها /  مدیریت فرهنگی / دیدار امام خامنه ای با تعدادی از مسئولان سازمان تبلیغات اسلامی
دیدار امام خامنه ای با تعدادی از مسئولان سازمان تبلیغات اسلامی

دیدار امام خامنه ای با تعدادی از مسئولان سازمان تبلیغات اسلامی

حضرت آیت الله خامنه ای ضمن قدردانی از اقدامات خوبی که در سازمان تبلیغات اسلامی انجام گرفته است، با استناد به آیات قرآنی، خشیت از پروردگار به معنای «ملاحظه، رعایت و مراقبت» را راهبرد ضروری و همیشگی فعالان عرصه فرهنگ و تبلیغ دانستند و افزودند: دستگاهها و عناصر فرهنگی-تبلیغی باید کاملاً مراقب باشند که حرف خدا در هیچ شرایطی زمین نماند و در این زمینه نباید از جنجال و هوچی گری و اتهامات ترسید.

ایشان توجه به اقتضائات اجتماعی در تبلیغ را نادیده گرفتن خشیت الهی ندانستند و گفتند: کارهای فرهنگی لوازمی دارد که باید به آنها توجه کامل کرد.

رهبر انقلاب اسلامی بازار فکر و محصولات نو در داخل و خارج را پررونق خواندند و گفتند: با تولید فکر نو، فرآوری آنها و تبدیلشان به محصولات فاخرِ دارای بسته بندی خوب، در این بازار پرمشتری فعال شوید.

https://yaran-khorasan.com/27667

مطلب پیشنهادی

هدیه روز معلم اعتبار ۵۵۰ هزارتومانی

ویژه مربیان محترم "رویداد ملی لیگ جت"، جهت شرکت در دوره آموزشی "راه رشد" منبع مسابقه، دورۀ صوتی و تصویریِ مجازی (۱۵ ساعته) با موضوع تربیت دینی کودک و نوجوان در قالب کلیپ های کوتاه، آثار مرحوم آیت الله حائری شیرازی است. قیمت دوره ۶۵۰ هزارتوما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *