مسجد قلب تپنده محله
از سال 99 فعالیتهای فرهنگی مسجد امیرالمومنین آغاز شد، کار آنها با محوریت مسجد شکل گرفت.
این مسجد ملجا ومحل مراجعه همه کسانی است که در شعاع پیرامونی این مرکز نور زندگی می کنند.
در مسجد حضرت امیرالمومنین(ع)، مرکز نیکوکاری، با هدف ارائه جهیزیه، سیسمونی، رسیدگی به ایتام، تهیه لوازم التحریر برای دانش آموزان مستمند و تدوین برنامه های فرهنگی انجام می شود و به موازات آن باشگاه تیراندازی نوجوانان دایر است تا دختران و پسران نوجوان و جوان امکان برخورداری از این ظرفیت ها و امکانات را داشته باشند.
شورای حل اختلاف نیز با ارجاع پرونده های دادگستری برای رفع و رجوع و نزاعات محل در حال فعالیت است.
سیدحجت سبحانلو مدیر مجموعه امیرالمومنین اشاره دارد؛ امسال 170 نفر از نوجوانان و جوانان محله برای بهره مندی از امکاناتی که فراهم شده است ثبت نام کرده اند، همچنین گروه از علاقمندان به فعالیتهای فرهنگی نیز حضوری مستمر دارند که آمار این افراد به دلیل فراوانی بسیار زیاد است.
گروه تربیتی منهاج شامل کلاسهای دخترانه، که از 7 سالگی در طرح دوساله ای آماده می شوند برای بحث تلکیف با فضای شاد نیز یکی دیگر از دستاوردهای مسجد امیرالمومنین می باشد.
با ابتکاری که با نیت اشتغال زایی برای افراد و کسب درآمد برای مسجد صورت گرفته است، گروه تشریفات تشکیل داده اند که مراسم ها را اداره و درآمد آن برای ارتقاء امکانات مسجد هزینه می شود. کار تشریفات آنها با رویکرد فرهنگی انجام می شود.
هدف شان در 4 سال اخیر با تبدیل مسجد به قلب تپنده منطقه ومحل مراجعه همه قشرها محقق شده است، با شیوه های اثر گذار با هدف ایجاد نگرش مثبت نسبت به مسجد بین مردم در محله دانشجو مانند برگزاری سفره های افطاری، تقدیم هدیه به مناسبت های مختلف به خانمهای شاغل محله موفق به جذب خیلی از جوان ها و خانواده هایی که قبلاً کمتربه مسجد رفت وآمد، داشتن به این مرکز معنویت شده اند.
آنها برنامه ای چیده اند که دوره دوم ابتدایی دبستان هم در این مسجد می توانند تحصیل کنند.
هدف نهایی شان این بوده که ملجآ بودن مسجد بین مردم احساس شود.
در این مسجد کارهای خواهران و دختران نوجوان در اداره امور رسانه ای و همچنین اطلاع رسانی فرزند آوری وتعمیق فرهنگ دینی خانواده ها انجام می شود.
برگزاری اعتکاف دانش آموزی برای افراد12 تا 16 سال از طرحهایی که همه ساله برگزار می شود.
مهمترین چالششان توجیه نبودن و حتی بی تفاوت بودن مدیران فرهنگی شهر و ارگان های بالادستی نسبت به مقوله مسجد است.
کمک به لبنان در دو مرحله با مشارکت اهالی محل که مورد استقبال قرار گرفته است از دیگر فعالیتهای این مسجد است.
دستاورد آنان ایجاد ساختاری است که بتوانند برنامه های مجموعه را منسجم حفظ کنند، همچنین جذب نوجوانان در این 4 سال که منشا خیر فعالیت های مسجد شده اند.
و چون کارهای زیادی را برنامه ریزی کردند لذا خودشان را در اول راه می دانند، همچنین گسترش برنامه های فرهنگی و آموزشی مجموعه جزء چشم انداز آینده آنهاست.