پایگاه فتح المبین شهر باخرز؛ با همراهی مردم به اوج رسیده است
پایگاه فتح المبین شهر باخرز مثل بسیاری از پایگاه های بسیج مستقر در مسجد با آمدن کرونا فعالیت شان بیشتر از قبل و سازماندهی تر شد.
احمد شجاعی ارزنه ای مدیر این پایگاه هم در همان دوران در قالب گروه های جهادی به همراه تیمشان به میدان آمدند و کارشان را با اهدای بسته های معیشتی شروع کردند. سرکشی از خانواده های نیازمند سبب شد تا متوجه وضعیت معیشتی مردم بشوند، افرادی که به ظاهر مشکلی نداشتند، اما شرایط زندگی شان به سختی می گذشت.
تصمیم گرفتند خانه به خانه با مردم ارتباط بگیرند و خانواده های آسیب دیده را شناسایی کنند تا بتوانند با همراهی خیران، بسیج سازندگی، کمیته امداد امام خمینی(ره)، فرمانداری و... به آنها کمک کنند.
کار پایگاه های بسیج با جوانان و نوجوانان است و در قالب برگزاری حلقه صالحین، برنامه های فرهنگی، آموزشی و اجتماعی برگزار می شود. تجربه کرونا و شرایط زندگی مردم به همراه کار با جوان و نوجوان این ایده را به ذهن احمد شجاعی انداخت تا بخواهد جوانان و نوجوانان انقلابی را طوری آموزش دهد تا در آینده پست و منصب بگیرند و شرایط زندگی را برای دیگران هموار کنند.
ابتدا در نظر داشتند شیعه ها را آموزش دهند، اما وقتی وارد بطن کار شدند به این موضوع پی بردند که آدم کار آمد و انقلابی مهمتر از هر چیزی است. برنامه های پایگاه بسیج را هم بر همین اساس برنامه ریزی کردند. برای مشاوره تحصیلی هم همراه دانش آموزان شدند تا به آنها در رسیدن به موفقیتها کمک کنند.
برای رسیدن به این هدف به دنبال برنامه هایی رفتند تا بچه ها را در کنار خانواده هایشان به مسجد بیاورند. بهترین راهکار اهدای جوایز به بهانه های مختلف به کودکان و نوجوانان بود.
مهمترین هدف پایگاه فتح المبین تحقق محله اسلامی است. مدیران این پایگاه معتقدند در طی 5سال کاریشان به ایستگاه زیر قله ایستاده اند و تا چند سال آینده می توانند مدیران آینده را تربیت کنند تا در سال های آینده در منصب های مهم مشغول به کار شوند.
دلیل پیشرفت این پایگاه بسیج همراهی هیئت امنای مسجد، سازمان ها و ارگان های مختلف با فعالان این پایگاه است.