«توئیتری های انقلابی» جایی برای توئیتری های انقلابی
حجت الاسلام حسین ابراهیمی اول از جمله روحانیون جوان و پرتلاشی است که با درک ضرورت حضور در فضای مجازی، فعالیت های خود را در شبکه اجتماعی توئیتر به صورت جدی آغاز کرده است. او به دلیل آنکه توئیتر در میان شبکه های اجتماعی، از قدرت جریان سازی بیشتری به خصوص در میان طیف نخبگان برخوردار است و از سویی در سال های گذشته به پایگاه فعالیت علیه انقلاب اسلامی تبدیل شده، تلاش کرده با ورود فعالان رسانه ای انقلابی به حوزه توئیتر، این خلاء را برطرف کند.
از سوی دیگر این فعالیت ها موجب شده که مسائل انقلابی و فرهنگی هم بازنشر شود و از طرفی دیگر، نیروهای انقلابی بیشتر دیده شوند و نوعی سازماندهی نیز در جمع آن ها شکل گرفته و برقرار شود.
او پس از آنکه پاتوق ها و دورهمی های «توییتری های انقلابی» در سال 1397 در تهران و در قالب هیئت آغاز می شود، تلاش می کند این دورهمی ها را در مشهد نیز پایه گذاری کند تا در جلساتی حضوری، این مجازی ها و توئیتری ها گرد هم بیایند و در مورد موضوعات مختلف به صوت حضوری گفت وگو داشته باشند.
به عقیده او، جلسات گفت وگوی حضوری برای مجازی ها بسیار جذاب و اثرگذار است. اعتقاد دارد که این آشنایی باعث افزایش همبستگی می شود. چراکه وقتی ارتباط فقط مجازی باشد همبستگی ایجاد نمی شود و گاه ممکن است اصطکاک بوجود بیاید. اما جلسات حضوری سوءتفاهم ها را برطرف می کند و نتایج خوبی به همراه دارد.
این فعال مجازی مهمترین اقدام خود را ایجاد یک تشکل مردمی فضای مجازی می داند و نقطه مطلوب او نیز زمانی است که جلسات به صورت منظم برگزار شود و برای بخش های مختلف کار، مسئولیت های مشخص برای افراد تعریف شود.
باتوجه به اینکه این فعال انقلابی نمی خواسته زیر بیرق شخصی باشد و جلسات در فضایی برگزار شود که عموم مخاطبان مایل به حضور در آن باشند، تلاش کرده جلسات حضوری را در فضاهایی مثل حسینیه ها برگزار کند که تعلق به فرد و مجموعه خاصی نداشته باشد.
در جلسات برگزار شده که تعداد آن بیشتر از 10 مورد است، افراد مختلفی به این محفل دوستانه دعوت شده اند و در زمینه تحلیل و اینکه چه محتوایی را بهتر است منتشر کنند نیز بحث و گفت وگوهایی صورت گرفته است.
ضمن اینکه در این جلسات، تقریبا حضور خانم ها و آقایان برابر بوده است. حجت الاسلام ابراهیمی، خانم ها را بخش مهم و تاثیرگذاری در فعالیت رسانه ای در فضای مجازی می داند و همسرش نیز که از فعالان در این عرصه است، او را در این مسیر همراهی می کند.
او اعتقاد دارد که در فضای توئیتر، کار به مراتب از اینستاگرام ساده تر است چراکه مهارت ها و تکنیک های استفاده از تصویر که در اینستاگرام می بایست مراعات شود، در توئیتر وجود ندارد و کار به مراتب ساده تر است. به نظر او، فعالیت در توئیتر فقط نیاز به دغدغه مندی و توانایی بیان صحیح دارد.
این توئیتری ها البته در فضای تلگرام هم گروهی برای بحث و تبادل نظر دارند و نظرات خود را در این گروه نیز به اشتراک می گذارند.