موسسه «جهش سازان رویش توس»؛از هسته کارافرینی دانشگاه فردوسی تا ایجاد آکادمی بیزنس کوچ و مشاوره کسب وکارجهش ساز
ایده اولیه موسسه «جهش سازان رویش توس» سال 1381 و دوران دانشجویی «انسیه حیدرزاده» شکل می گیرد. صحبتی از «کارآفرینی» به میان می آید و خانم حیدرزاده ضمن پذیرش مسئولیت هسته کارآفرینی دانشکده، اقدام به برگزاری کارگاه های آموزشی با حضور کارآفرینان موفق می کند و این کار به سایر دانشکده ها نیز تسری پیدا می کند.
با پایان دوره دانشجویی و تولد فرزند نخست، خانم حیدرزاده به فعالیت های فرهنگی رو می آورد. اما پس از چند سال که تحصیلات تکمیلی را در رشته کسب و کار الکترونیک به پایان رسانده و در دوره های مختلف کارگاهی در این زمینه هم شرکت می کند، دغدغه رهبر انقلاب مبنی بر نامگذاری سال ها با عناوین اقتصادی، او را وا می دارد که باید کاری در این حوزه انجام دهد. سال 1395 با عبارت «مشاغل خانگی» با هدف ایجاد نسخه فوری اشتغال آشنا می شود و یک بازارچه مشاغل خانگی کوچک ایجاد می کند. اما رکود بازار عرضه محصول و نارضایتی فروشندگان، او را به این نتیجه می رساند که فقدان آموزش صحیح در فروش محصولات، خلاء جدی برای عرضه محصولات است. در نتیجه، نخستین کلاس آموزشی را برای افراد بازارچه برگزار کند که با استقبال و رضایتمندی مواجه می شود. از این پس خانم حیدرزاده تمرکز خود را در حوزه آموزش می گذارد.
در سال «جهش تولید»، خانم حیدرزاده مجموعه ای با عنوان «جهش سازان رویش توس» به ثبت می رساند و مبتنی بر تجربیات و تحصیلات، به طراحی و ارائه دوره های آموزشی کسب و کار در مشاغل خانگی با زبانی ساده اقدام می کند و این مسیر ادامه پیدا می کند.
خانم حیدرزاده از فراگیری آموزش های مورد نیاز روز نیز غافل نمانده و نسبت به عملکرد گذشته خود نیز رضایت دارد. او می خواهد در آینده، مدل آموزشی ساده خود را در قالب بازی ارائه کند و افرادی را تربیت کند تا این مسیر آموزش را ادامه دهند. ضمنا یک مدرسه کسب و کار ویژه نوجوانان نیز راه اندازی کند. البته مسئله «بانوان ارزش آفرین» برای او اهمیت دارد و می خواهد این الگو را به جامعه ارائه کند. هر چند چالش هایی مانند جدی نگرفتن آموزش کسب و کار در جامعه و مسائل فرهنگی جامعه ایرانی در حوزه کسب و کار بانوان را در کار خود موثر می داند.
معرفی مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی جهش ساز خانم انسیه حیدرزاده
مشاهده و دانلود