برگزاری حلقه های گپ در راستای انسجام جوانان مشهد
مجموعه قرارگاه تربیتی امام علی(ع) از سال 99در مشهد شروع به فعالیت کرده و تقریبا یک سال است که تمرکز خودرا روی نوجوانان گذاشته است، در این قرارگاه پسران14 تا 18 سال با آموزش های مختلف در عرصه تربیت آشنا می شوند.
باهدف جذب جوانان محله برنامه اعتکاف علمی هم گذاشتند که بتوانند مسجد را راه بیاندازند. بعد از آن تصمیم گرفتند این فعالیتها را منسجم کنند.
و اکنون این قرارگاه کوشش دارد با جذب پسران مستعد و در رده سنی نونهال آنان را با آموزه های اسلام آشنا و برای ورود به اجتماع آماده کند.
در سال 1400 با توجه به فرمان مقام معظم رهبری بصورت عملیاتی تصمیم گرفتند با محوریت انسجام مساجد و مجموعه های فرهنگی را در راستای تبین فعالیت کنند و در اهداف خود بر آن هستند این ساختار تربیتی را تکثیر کنند.
این گروه طلبه و دانشگاهی، اقداماتشان را در سطح مناطق و شهرستان بصورت رسمی آغاز کردند.
آنها می خواهند با همکاری سازمان هایی که دستی بر کارهای تعلیم و تربیت دارند، کانون های تربیتی را در همه مدارس نهادینه کنند، در همین زمینه تلاشهایی آغاز و کار در مسیر عملیاتی شدن قراردارد.
سید محمد حسین سیدی پور، مدیر قرارگاه تربیتی امام علی (ع)، به همراه اعضای این قرارگاه به موازات آموزش های مستقیم، طرحی با عنوان حلقه های گپ نیز با محتوای مذهبی در دستور کار دارند که اولین جلسه آن با حضور 150 نفر نوجوان برگزار شد و میخواهند بتدریج دامنه این گفتگوی چند نفره به همه مدارس توسعه دهند.
آنها معتقدند؛ چالش مهم کارهای فرهنگی، اختلاف بین گردانندگان مساجداست، از سه ضلع امام جماعت، هئیت امنا و خادم که معمولا یک ضلع مخالف تشکیل نشست های فرهنگی در مسجد هستند، این مسأله باعث شده فرصت های انتقال مفاهیم به نسل آینده از بین برود. اختلافات موجود در این مجموعه ها سد راه رشد جوانان شده است و کمبود مکان نیز از چالش های بزرگ آنهاست در حالیکه فرهنگسراها و مکانهای مناسب دیگری در شهر وجود دارد که بلااستفاده اند ولی مسئولین آن را در اختیار مجموعه های فرهنگی نمی گذارند، آنها نیاز دارند تا مورد حمایت های تجمیع شده قرار بگیرند.
بزرگترین دستاورد آنها جذب مربیان کاربلد و دغدغه مند امور تربیتی است، فقط باید از ظرفیت مراکز مختلف فرهنگی و مساجد بهترین بهره را ببرند.
توانستند نسل اول خود را به نتیجه مطلوب برسانند و تا 90 درصد به هدف مورد نظر رسیده اند.
و تشکیل 10 هزار حلقه گپ در مدارس استان از چشم اندازهای آنان است و می خواهند اردوهای سناریو محور را در سطح شهر برگزار کنند.