تربیت دینی؛ رویکرد مراکز «مکتب الوحی»
جرقه اولیه برای تشکیل موسسه فرهنگی تربیتی «مکتب الوحی»، حوزه علمیه برادران «مکتب الوحی» و حوزه علمیه خواهران «مکتب مطهره» 33 سال پیش و بر اساس انگیزه های درونی طلبه ای جوان کلید خورد. آن زمان حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا طلوع خراسانیان محبوب، جوانی 18 ساله بود که پنجمین سال طلبگی اش را سپری می کرد. چشیدن طعم خوش فعالیت گروهی در دوران مدرسه و آشنا شدن با فضای گروه سرود در مسجد الرضا(ع) واقع در بلوار رضا او را بر آن داشت تا این تجربه را با رویکرد دینی در مسجدالنبی(ص) واقع در خیابان کوهسنگی تکرار کند. استقبال نوجوانان محله از یک سو، کمبود فضای اتاقک اختصاص یافته به این کار در مسجد از سوی دیگر، این جلسه را به شکلی منسجم تر از پیش به طبقه بالای منزل پدری او در خیابان طالقانی سوق داد.
استمرار این کار فرهنگی برای حدود یک دهه، رشد آن را باعث شد به طوری که ابتدا کلاس های پسرانه و چندی بعد کلاس های دخترانه با رویکرد آموزشی، تربیتی و تفریح در این مکان رونق گرفت و در نهایت به تشکیل موسسه ای با نام «مکتب الوحی» منجر شد؛ موسسه ای که اکنون به دلیل نداشتن مکان، ناگزیر است دوره هایش را برای کودکان و نوجوانان جذب شده، به صورت اردویی و سیار در اماکنی مثل بوستان های شهر و حرم مطهر برپا کند.
استقبال مخاطبان و موفقیت علمی این موسسه در استفاده از روش های خلاقانه برای انتقال مفاهیم دینی، مدیران مجموعه را بر آن داشت تا ضمن حفظ حیات موسسه، از تجربه انباشته شان در کار تبلیغی برای نوجوانان و از میان گزینه های موجود برای توسعه کار خود، اقدام به تاسیس حوزه علمیه ویژه خواهران و برادران کنند و از این راه، افرادی را تربیت کنند که هر یک، خود مربی و مولد برای تربیت نسلی برخوردار از فرهنگ دینی باشند.
این مدارس در بخش خواهران از سال 1397 و در بخش برادران از سال 1398 کار خود را به صورت رسمی آغاز کرده است و در سال تحصیلی جاری به ترتیب حدود 70 و 55 نفر طلبه را آموزش می دهد.
معرفی موسسه فرهنگی تربیتی مکتب الوحی رضوان آقای محمدرضا طلوع
مشاهده و دانلود
دعوت آقای محمدرضا طلوع موسسه فرهنگی تربیتی مکتب الوحی رضوان
مشاهده و دانلود