هیئت فرهنگی آل طه و یاسین و تاکید بر کرامت انسانی مخاطبان
مجموعه هیئت فرهنگی آل طه و یاسین از سال 1376 و در قالب یک جلسه قرآن نوجوانان توسط «سید محمدحسن مددی الموسوی» راه اندازی شده که حرفه معلمی از یک سو و تفکر و درک ضرورت تدبر در قرآن از سوی دیگر، او را به سمت جلساتی با محوریت تدبر در قرآن سوق داده است.
پس از گذشت چند سال و با ثبت رسمی این مجموعه و تعیین هیئت امنا، شاخه های مختلفی ذیل آن ایجاد می شود که از جمله آن می توان به کانون زیر 18 سال، مجمع دانشجویی، مجمع متاهلان و واحد خواهران اشاره کرد.
«اثرگذاری اجتماعی» از جمله اولویت هایی است که در کنار فعالیت های تربیتی این محموعه دنبال می شود. ضمن آن که موضوع «کرامت انسانی» هم در اساسنامه مجموعه مورد تاکید قرار گرفته است.
در کانون زیر 18 سال هیئت آل طه و یاسین، 3 بخش جوانه ها، نوجوانان و جوانان لحاظ شده که بسته به گروه های سنی از رده ابتدایی تا پایان دبیرستان تعریف می شود و برای هر بخش هم برنامه های خاص خود اجرا می شود که در قالب برنامه های تفریحی، استاد محور و ... اجرا می شود.
جذب نوجوانان در این مجموعه نیز به صورت سینه به سینه و گاه با انتشار فراخوان صورت می گیرد. این ارتباط غالبا در حوزه جوانان و دانشجویی تثبیت می شود و با ازدواج اعضای مجموعه نیز تداوم می یابد.
سیاستگذاران این مجموعه اعتقاد دارد که خروجی ها و افرادی که در این مجموعه تربیتی قرار می گیرند، خروجی های آن انسان ها هستند و با نگاه محصول نباید به آنها نگاه کرد. البته به اقتضای زمان و برای پیشبرد اهداف تربیتی، محصولاتی نیز تولید کرده اند.
یکی از نکاتی که همیشه برای مدیران این مجموعه مطرح بوده، این است که با وجود آن که برخی از اعضای فارغ التحصیل حوزه تصمیم گیری مجموعه در دستگاه های دولتی مشغول بوده اند و می توانسته اند حتی به لحاظ قانونی از برخی از امکانات در اختیار خود استفاده کنند، اما تاکید کرده اند که مجموعه قرار نیست وابستگی داشته باشد و باید بتواند هزینه های خود را تامین کند. هر چند ممکن است با چالش ها و دشواری هایی نیز روبرو باشد.