ادامه راه شهید سلیمانی با جوان نگه داشتن جمعیت
گروه جهادی شهید حسین عباسی در سال 1398، بعد از ترور سردار سلیمانی، با دغدغه پیروی از راه سردار در زمینه فرزندآوری آغاز به کار کرد. این گروه ابتدا 70 خانواده با 3 یا 4 فرزند را شناسایی و حمایت های مالی و معیشتی را شروع کرد.
پس از گذشت یک سال و به دنبال تأکید مقام معظم رهبری بر اهمیت جوانی جمعیت، گروه تمرکز خود را بر ترویج فرزندآوری قرار داد. آنها 25 خانواده که مادر باردار یا زایمان کرده بودند، شناسایی و مورد حمایت قرار دادند. سپس با تبدیل شدن به رابط درمان ناباروری زوج ها در مشهد، از خدمات ماما و پزشک طب سنتی استفاده کردند و در گام اول 30 زوج را درمان کردند. تا سال 1403 این گروه 1910 زوج را تحت درمان قرار دادند که از این تعداد، 45 زوج بارور شدند و 95 خانم را به فرزندآوری ترغیب کردند.
معصومه برزنونی، مدیر گروه، به همراه خانواده اش بسته های هدیه با شعار فرزندآوری را در مناطق حاشیه نشین توزیع می کند. آنها قصد دارند در تمام مساجد نیروهایی را برای تبلیغ فرزندآوری به کار گیرند و باور دارند که با همکاری در درمان ناباروری زوج ها، می توانند سالانه به تولد هزار نوزاد کمک کنند.
دستاوردهای این گروه شامل موارد زیر است:
• در سال 1399 به عنوان طرح برتر استانی از سوی سپاه انتخاب شدند.
• در سال 1403، گروه برتر مردم نهاد استان و در رویداد ملی هما رتبه دوم را کسب کردند.
چشم انداز آنها رسیدن به قرارگاهی است که بتوانند جلوی کاهش جمعیت را بگیرند و به تغذیه مادران و تأمین شیرخشک نوزادان کمک کنند. آنها همچنین قصد دارند برنامه های رایگان و متنوعی برای افزایش جمعیت اجرا کنند.
این گروه برای هر سازمان و نهادی که بخواهد در خصوص آسیب های تک فرزندی، مهارت های فرزندآوری و سبک زندگی سالم کلاس هایی برگزار کند، آمادگی اعزام کارشناس را دارند. نهادها می توانند زوج های نابارور را از هرجای مشهد و استان به این گروه معرفی کنند تا مورد درمان قرار گیرند.