تلاش کانون متانت برای تربیت مربیان تحول آفرین، اعتقادی و نوآور
پیدا کردن یک فرد توانمند برای اشتغال به شغل شریف معلمی، برای مرضیه روحانی، دانش آموخته رشته مدیریت آموزشی و مدیر مدرسه ای غیر انتفاعی دشوار بود؛ آنقدر که مجبور شده بود برای جذب سه معلم با 15 متقاضی مصاحبه کند. این دشواری برای او و تعدادی دیگر از مدیران دغدغه مند مدارس، جرقه تشکیل مجموعه ای را زد که یکی از وظایف اصلی اش تربیت معلم و مربی تحول آفرین، اعتقادی و نوآور باشد.
مجموعه یادشده که سال 1401 توانست با اخذ مجوز از سازمان تبلیغات اسلامی، فعالیت رسمی خود را آغاز کند، کانون فرهنگی آموزشی تبلیغی متانت نام دارد. اعضای پنج نفره هیات موسس این مجموعه، با دغدغه هایی مشترک، دانش و تجربیات خود را در این زمینه با هم به اشتراک می گذارند و توانسته اند دوره هایی تعریف کنند که فرد با گذراندن موفقیت آمیز آنها به یک آموزگار، دبیر یا مربی توانمند و شاخص تبدیل شود.
با وجود عمر کوتاه مجموعه یاد شده و چالش های معرفی خود به جامعه مخاطبانش، متقاضیان استفاده از خدمات آن از مرز مشهد عبور کرده اند و به سایر شهرستان های خراسان رضوی مثل گناباد و کاشمر و حتی استان های دیگر مثل قم و کرمان نیز کشیده شده است.
یکی دیگر از اهداف و ابعاد کاری این مجموعه، برگزاری دوره های آگاه سازی برای دختران و زنان، از مقطع نوجوانی به بعد است که به ویژه بعد از ناآرامی های سال 1401، اهمیت آن بیش از گذشته درک شده و به انبوه تقاضاهایی منجر شده است که کادر نیروی انسانی کنونی در مجموعه متانت، امکان پاسخگویی به همه آنها را ندارد. از همین رو توسعه کمی و کیفی نیروی انسانی در این مجموعه یکی از اهداف اولویت دار آن و مقدمه ای برای دستیابی به سایر اهداف آن به شمار می رود.
زن بودن کادر کنونی، مشغله های کاری و شخصی و محدودیت های موجود برای سفرهای مستمر به استان ها و شهرستان های متقاضی نیز مزید بر علت شده و دست اندرکاران کانون فرهنگی آموزشی و تبلیغی متانت را برآن داشته است که برای آماده کردن محتوا و مجازی کردن دست کم برخی از دوره ها دست به کار شوند.