کلینیک کسب وکار بانوان؛ گامی نو برای توانمندسازی بانوان
کلینیک کسب وکار بانوان با هدف توانمندسازی زنان شهر شکل گرفته است. این کلینیک با چهار عضو اصلی فعالیت می کند و فاطمه سادات نمازی سرپرستی آن را بر عهده دارد. داستان شکل گیری این مجموعه به سال 1398 بازمی گردد. فاطمه سادات نمازی ابتدا مجموعه ای به نام "کتاب و برکت" را برای ترویج کتاب خوانی راه اندازی کرد. پس از مهاجرت او و همسر طلبه اش به یکی از روستاهای خراسان جنوبی، مسیر فعالیتش تغییر کرد. او با امام جماعت مسجد محله مشورت کرد و با پیشنهاد او برای ایجاد یک کار اقتصادی که استعداد بانوان را پرورش دهد، ایده ی کلینیک کسب وکار بانوان شکل گرفت.
پس از هشت ماه آن ها به مشهد بازگشتند و کلینیک همچنان به کار خود ادامه داد. این مجموعه برنامه هایی مانند "اردوی زنگ فروش"، دورهمی های کسب وکار، و کارگاه های آموزشی مهارت های کسب وکار برگزار کرده است. تاکنون حدود 200 بانوی کارآفرین از خدمات این مجموعه بهره مند شده اند؛ برخی کسب وکار خود را راه اندازی کرده اند و برخی دیگر توانسته اند کسب وکارشان را توسعه دهند و مشتریان خود را گسترش دهند.
به گفته ی فاطمه سادات نمازی، مهم ترین چالش حال حاضر، فقر دانش در زمینه ی مهارت های کسب وکار در ایران است. او می گوید بسیاری از بانوان تصور می کنند که موفقیت در کسب وکار صرفاً به شانس وابسته است؛ درحالی که نباید مهارت های ارتباط با مشتری و اصول کسب وکار را دست کم گرفت. او بزرگ ترین دستاورد این مجموعه را شبکه سازی میان بانوان و ایجاد ارتباط میان آن ها می داند. به همین منظور سال گذشته نمایشگاهی با عنوان "نمایشگاه بزرگ +80" برگزار شد تا بانوان بتوانند محصولات خود را با دیگران مبادله کرده و ارتباطات جدیدی برقرار کنند.
خدمت اصلی این کلینیک افزایش آگاهی بانوان در حوزه ی مهارت های فروش و کسب وکار است که از طریق برگزاری کلاس ها ارائه می شود. این مجموعه همچنین در ساختمان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی برنامه های درآمدزایی ویژه ی تشکل های بانوان را برگزار کرده است.