احیای هویت مادری در مادرانه سبزوار
از دوران دانشگاه فعالیت اجتماعی را تجربه کردند، اما بعد از این دوران بین این فعالان اجتماعی فاصله افتاد، لذا این جرقه خورد که یکبار دیگر این افراد که حالا هر یک مادر شده اند می توانند با دغدغه های مشترک به احیای هویت مادری بپردازند و سه بعد زن را که شامل؛ خود، خانواده و جامعه است را به ظهور برسانند.
اولین حرکت گروه مادرانه آنها در سال 97 بود با انجام یکسری فعالیت در سطح شهر در قالب اردوی مادر و کودک، کارگاه انقلاب ما و هیئت کودکانه.
در سال 98 گستره فعالیت خود را بیشتر کردند و افراد بیشتری وارد این مجموعه شدند و در دورهمی های خود، به رسالتهای مادرانه پرداختند و به دنبال اثرگذاری بیشتر نقش مادرانه شان بودند.
اکنون 700 نفر در این گروه از سراسر کشور دور هم جمع شده اند تا با انجام فعالیتهای اجتماعی دریچه های رشد را به روی خود باز کنند، با این هدف که افق نگاه یک زن محدود به خانواده خودش نباشد لذا به در همین راستا به دنبال کسب مهارتهای بیشتری هستند.
واحدهای مختلف از جمله کودک، جوانه های مادرانه، نوجوان، همدلی، مطالعه، تبیین، مطالبات، اقتصاد مقاومتی و...را در این مجموعه تعریف کردند و در هر روز هفته در فضای مجازی به یک دغدغه پاسخ میدهند.
نداشتن مکان ثابت برای حضور مادران و کودکانشان و مشغله های مادرانه از چالش های آنان است و عدم پذیرفتن مادران خوش جمعیت و فعال در جامعه نیز از دیگر چالش های آنان محسوب می شود.
زهرا عباسی مسئول مجموعه مادرانه سبزوار، معتقد است رشد برای یک زن در سه بعد خود، خانواده و جامعه باهم معنی دارد، پرداختن به یک بعد اثرگذاری مناسبی ندارد.
برنامه های مختلف شامل؛ کارگاه های هم اندیشی در فضای مجازی با مادران در قالب های تربیت فرزند، مطالعه، اثرگذای، تحلیل سیاسی و... را برگزار می کنند و برنامه های حضوری هم دارند، همچنین تعدادی از خانم های این مجموعه موفق به تالیف کتاب هم شده اند.
دستاورد آنها جذب همدلی خانمها و خانوادهایشان و همراهی آنان با مجموعه است.
اهتزاز پرچم لااله الا الله بر قلل رفیع جهان اسلام، حرکت به سمت تمدن سازی، جامعه توحیدی و اثرگذاری در این سطح از چشم اندازهای آنان است.