موفقیت های هیات پیروان مکتب امیرالمومنین(ع) در راستای تربیت نسل جوان محله
تاسیس مجموعه چند جانبه فرهنگی، مذهبی، ورزشی و درمانی
حسین برادران فر: محمدرضا لقایی رادمتولد سال 1372 از فعالان وتربیت یافتگان هیات پیروان مکتب امیرالمومنین(ع) واقع درمحله پورسینا است. این مجموعه باسابقه 30ساله نقش موثری در تربیت انقلابی واسلامی نسل نوجوان وجوان محله داشته است.
دغدغه حل مشکلات محله
هیات پیروان مکتب امیرالمومنین(ع) باهمت و دغدغه مندی تعدادی ازجوانان و نوجوانان محله برای رسیدگی به مشکلات و کاستی های محله پورسینا در سال 1378تاسیس میگردد. لقایی راد در این باره گفت: باتوجه به چالش ها و مشکلاتی که درمحله ای حاشیه ای مثل محله پورسینا وجود دارد تعدادی از جوانان معتقد محله حول محورنام و ارادت جوانان به امام حسین (ع) هیاتی را تشکیل و با محوریت آن به مبارزه با مشکلات محله رفتند. مهمترین دغدغه هیات دردرجه اول حفظ نسل جوان و نوجوان از آسیب های اجتماعی و فرهنگی و تربیت نسلی انقلابی و اسلامی بود. در این راه ما برنامه های آموزشی و تربیتی خودمان را در چهار حوزه فرهنگی، اجتماعی ، مذهبی و بانوان به مرحله اجرا درآوردیم. لقایی افزود: هدف ما حفظ نسل جوان و نوجوان محله از آسیب های فرهنگی واجتماعی دامن گیر محلات حاشیه شهربود. خوشبختانه بعد ازگذشت 30سال در حوزه جغرافیایی محله خودمان (پورسینا) به 80تا نود درصد اهداف خود دست یافتیم.
بی توجهی مسئولان فرهنگی
هیات پیروان مکتب امیرالمومنین(ع) درطول این سال ها بدون تکیه به هرسازمان فرهنگی دولتی، خصوصی وتنها با کمک ها و مشارکت های خودجوش محلی مراسم ها و اتفاقات بزرگی مثل: مراسم شهادت حضرت علی (ع) و شهادت حضرت زهرا(ع) را در محله برگزارکرده است. لقایی درتوضیح بیشتر افزود: بزرگ ترین چالش هیات نادیده گرفتن و نبود حمایت از طرف سازمان های فرهنگی مثل: شهرداری و هیات مذهبی بوده است. چالش دیگر نیز نداشتن مکان ثابت برای برگزاری جلسات هیات بوده است در واقع ما درطول این سال ها با اجاره منازلی در محله وتبدیل آن به حسینیه فعالیت های هیات را برپا کردیم.
حفظ جوانان هیات
حفظ هیات و اعضای آن بزرگ ترین دست آورد هیات بوده است. لقایی در تایید این مطلب بیان کرد: نوجوان هایی که سه دهه قبل هیات را تشکیل دادند الان افراد جا افتاده و با تجربه ای هستند که مدیریت و هدایت مجموعه را برعهده دارند. بسیاری از نوجوان های امروز هیات نیز به نوعی فرزندان همان جوان های دیروز هستند. درحال حاضر اعضای ثابت و همیشه همراه هیات بین 70تا 80 نفر است و روز به روز نیز درحال افزایش است. محصول و امتیاز ویژه ما مشارکت دادن خانواده های جوانان و دخیل کردن آنها در فعالیت های هیات بوده است این ارتباط با خانواده ها تاثیر بسیار خوبی درگسترش فعالیت هیات داشته است.
هدف نهایی مجموعه هیات
هیات پیروان مکتب امیرالمومنین(ع) مقام وجایگاهی را که درحال حاضر دارند رضایت بخش می دادند اما معتقدند تا رسیدن به هدف متعالی خود راهی درازی در پیش دارند. لقایی دربیان این هدف گفت: هدف نهایی ما تاسیس مجموعه چند جانبه مذهبی، فرهنگی، درمانی و ورزشی در محله است. متاسفانه تا کنون به دلیل نداشتن مکان ثابت و زمین موفق به انجام این کارنشدیم. در مورد همکاری با دیگر مجموعه ها نیز حاضر هستیم همه تجربیات خود را در اختیار آنها قرار بدهیم.