خادمان "سیدالشهدا" در مسیر " نینوا"
کانون نیکوکاری "سیدالشهدا" سال 1396 با هدف اشتغال زایی، کارآفرینی و درمان در مسجد نیوای نیشابور کار خود را آغاز کرد.
رضا عمارلو از بانیان و بنیان گذاران اولیه این کانون در خصوص شکل گیری کانون نیکوکاری سیدالشهدا گفت:« خادمان موکب سیدالشهدا در مسیر نجف – کربلا با توجه به ظرفیت های منطقه تصمیم گرفتند در مسجد محله در راستای اشتغال زایی و برطرف کردن نیازهای درمانی کانون نیکوکاری را راه اندازی کنند.»
کانون نیکوکاری مسجد نینوای نیشابور پس از ثبت کانون، با راه اندازی کارگاهی در محیط مسجد به آموزش علاقه مندان به رشته های هنری خیاطی کار خود را آغاز کرد.
جذب مدیرکل اداره فنی و حرفه ای شهرستان و عضویت وی در هئیت امنای مسجد سبب شد تا مددجویان بیشتری از امکانات آموزشی اداره فوق بهره مند شوند و مدارک فنی و حرفه ای دریافت کنند.
تلاش برای دریافت 20-25میلیون تومان وام بلاعوض خرید ملزومات کار از طرق کمیته امداد امام خمینی (ره) برای مددجویان این کانون از اتفاقات خوبی بود که در سال های اولیه شروع کار کانون رقم خورد.
کانون نیکوکاری سیدالشهدای نیشابور علاوه بر آموزش خیاطی، قالی بافی، انواع فست فودها و ... در زمینه صادرات تولیدات داخلی به خارج از استان هم موفقیت هایی داشته است؛ طوری که تولیدات لواشک، آلوچه و .. بانوان مدد جو در بازار تهران مشتری ثابت دارد.
موضوع درمان و خدمات درمانی از دیگر برنامه های کانون نیکوکاری سیدالشهدا بوده است. به گفته عمارلو در دوره شیوع کرونا با امانت گرفتن 40 دستگاه اکسیژن از اورژانش شهرستان در زمینه امداد رسانی به مبتلایان به بیماری جهادی وارد کار شدیم. همچنین در راستای حمایت های درمانی، با 22 نفر از پزشکان شهرستان برای خدمات رایگان و نیم بهاء به مددجویان کانون قرارداد نوشته شد. علاه بر این با مدکاری بیمارستان 22 بهمن شهرستان برای مساعدت با مددجویان خیریه که با نامه به آن بیمارستان معرفی می شوند.
مبحث مبارزه با اعتیاد و کاهش طبعات ناشی از این معضل از دیگر برنامه های این مرکز خیریه و نیکوکاری است.به طوری که در این بازه 7 ساله قریب 40 مبتلا به مواد مخدر، ترک داده شده و زمینه اشتغال برایشان فراهم شده است.
مرکز نیکوکار "نفس" در امتداد فعالیت های خیرخواهانه مرکز نیکوکاری سیدالشهدا شکل گرفت. در این مرکز علاه بر خیرین و دغدغه مندان این مهم، ماما و پزشک زنان هم برای مشاوره و انجام خدمات پزشکی و درمانی حضور دارند.
کانون خادمیاران حرم مطهر نیز بعد از پا گرفتن کانون نیکوکاری در مسجد سیدالشهدا فعالیت خود را آغاز کرد. خادمان حرم در لباس خادمی این کانون نیکوکاری نیز خدمت می کنند. از دیگر برنامه های کانون راه اندازی مهدالقران برای دتران و پسران سنین 5 تا 6 سال است.
اعتماد سازی و حذب خیرین مردمی از جمله موضوع وقف ملک در راستای برنامه های قرآنی یا وقف ملک برای بعد فوت و صرف درامد برای ایتام از اتفاقات خوب در این سال های آغاز به کار خیریه سیدالشهداست.