**برای تربیت نسل جدید نیازمند تربیت دینی و علمی هستیم**
در سال 1360، موسسه فرهنگی بیت الثقلین با هدف تربیت نسل جوان به صورت علمی و پرورش مردان و زنان ایرانی در یک چارچوب تشکیلاتی تأسیس شد. به موازات این تلاش ها، در سال 1397، موسسه حضرت خدیجه(س) نیز راه اندازی گردید تا با بهره گیری از روش های نوین، همسرداری، تربیت کودک و تربیت مربی را به طور جدی دنبال کند.
خراسانی بر این باور است که جامعه امروز بیش از هر زمانی نیازمند اقدامات سنجیده و پژوهش محور در حوزه تربیت است.
از جمله برنامه های این موسسه، تأسیس کانون فرزندان حضرت خدیجه(س) برای تربیت دینی کودکان و ارائه مشاوره های همسرداری و تحکیم خانواده در قالب روان شناسی دینی است. دغدغه تربیت نسل جوان از سال های ابتدایی تأسیس بیت الثقلین، مسیر را برای راه اندازی موسسه حضرت خدیجه(س) هموار کرد. این موسسه تلاش می کند تا تربیت کودکان را به شیوه ای علمی و روان شناسانه انجام دهد.
غلامعباس سرشور خراسانی، مؤلف کتب درسی قرآن ابتدایی و مدیر موسسه حضرت خدیجه(س)، با تجربه ای 40 ساله معتقد است که خانواده ها و مدارس، با وجود تلاش هایشان، این کار را به صورت علمی انجام نمی دهند. وی بر ضرورت وجود یک نهاد تربیتی علمی تأکید دارد. این مجموعه اعتقاد دارد که برای گسترش فرهنگ اسلامی به عنوان یک اندیشه برتر، باید افق های بلندمدت را در نظر گرفت و مربیان به زبان های روز دنیا مسلط شوند.
حرف موسسه این است که؛
گسترش روان شناسی دینی نیاز به نیروی مجرب و پژوهش های جدید دارد. آن ها معتقدند مسائل فرهنگی، نظیر بهبود وضعیت حجاب، باید از طریق آموزش فرهنگی و توسط مبلغان آشنا به سواد مدرن دنبال شود. این موسسه، با آگاهی از این خلأها، برنامه های جامعی را برای پر کردن آن ها عملیاتی کند.
موسسه حضرت خدیجه(س) در تلاش است تا تعلیم تخصصی مبتنی بر دین را فراگیر کند. آن ها با هدف گسترش این مدل تربیتی به همه استان های کشور سفر خواهند کرد. افق چشم انداز این موسسه، جهانی سازی روش های تربیتی اسلامی و صادرات علوم اسلامی در حوزه تربیت کودکان است.
دعوت آقای غلامعباس سرشور خراسانی کانون فرهنگی تبلیغی بیت الثقلین
مشاهده و دانلود