کمک به زنان سرپرست خانوار با آموزش خیاطی
دوران پر استرس کرونا و لحظه های پردغدغه دسترسی به ماسک و لباس بیمارستانی، از تلخ ترین لحظه های ثبت شده در حافظه مردم دنیاست که در ایران به برکت مشارکت گسترده مردم در مسیر تدبیر وحل مشکل قرار گرفت.
آموزش زنان از مجموعه های کمیته امداد و بهزیستی بصورت جهادی در آن زمان توسط مربیان جهادی صورت می گرفت که خانم فهیمه جهانی شکیب در آن دوران در مشهد، به اینکار مبادرت کرد.
زنانی که به عنوان کارآموز در کارگاه خیاطیش آموزش می دیدند به هسته تولید ماسک تبدیل شدند و با گذر زمان با افزایش فعالیت ها، روزانه 30هزار دست لباس بیمارستانی تحویل مراکز درمانی می دادند، آن زنان که از کمک های نهادهای امدادی استفاده می کردند امروز استاد کاران ماهری شده اند که مزون های تخصصی را اداره می کنند.
در آموزشگاه زیباپسند آموزش به زنان سرپرست خانوار در حاشیه شهر انجام می شود، این افراد از جاهای مختلف از جمله بهزیستی و کمیته امداد به آنها معرفی می شوند و با استعدادی که دارند بتدریج مهارت یاد می گیرند. زنان برای غلبه بر مشکلات معیشتی باید شغل های متناسب با روحیه خود داشته باشند که خیاطی نزدیکترین شغل به روحیه زنانه است.
خانم جهانی شکیب با تخصص دانشگاهی که داشت همه حاشیه مشهد را رفته تا بساط آموختن برپا شود.
عمده افرادی که در حاشیه شهر آموزش دیده اند هم اکنون جذب بازار کار شده اند و درآمد خوبی دارند در این راستا آنها رقبای خود را در پیشرفت خود موثر میدانند.
هدف این مجموعه این است که امکانی فراهم شود تا در فضایی وسیع تر، همزمان گروه زیادی از خانم ها ابتدا مهارت آموزی کنند، بعد وارد جرگه تولید شوند وسپس محصولشان را بفروشند وکسب درآمد کنند.
چالش و موفقیت این مجموعه باهم شکل گرفت، یعنی به دلیل کمبود مکان تولید لباس های عروس و داماد را که به نوعروسان ونودامادهای کمیته امداد اجاره میدادند متوقف شد، و اینکه آن لباس ها را مجبور شدند به خیریه هدیه دهند، جزء دستاوردهایشان محسوب می شود.