موسسه نقد و بررسی فرق و ادیان فاران

موسسه فاران

معرفی مجموعه

تقابل تکنیکی با فرقه ها
موسسه فاران سال 97 توسط دغدغه مندان در زمینه فرقه ها شکل گرفت و هدف اولیه‎اش پاسخ دادن به سئوالات و شبهات فرقه ای بود.
بنیانگذاران این موسسه، ابتدا، شبهات و سئوالاتی که در عرصه های اعتقادی، فرقه ها و ادیان در فضاهای مجازی مطرح بود را احصا کردند و سپس متناسب با آن ها کلیپ های کوتاه می ساختند و در اینستاگرام، یوتیوب، تلگرام بارگزاری می کردند. از وقتی هم که ایتا راه اندازی شده، موسسه فاران کلیپ های خود را در این بستر مجازی نیز پخش می کند.
تاکنون بیش از 500 ویدئو کوتاه با زبان عامیانه اما محتوای تخصصی توسط این موسسه ضبط و در فضای مجازی منتشر شده است.
مخاطب این موسسه تمام اقشار جامعه هستند و 220K دنبال کننده دارد اما بعضا ویدئوهایی داشته اند که تا 4میلیون بازدید خورده است.
به مرور موسسه تصمیم به توسعه فعالیتش می گیرد.
در گام اول اعلام می کند کسانی که علاقه مند به ضبط کیلیپ های دینی هستند می توانند از امکانات و بسترهای این موسسه استفاده کنند.
همچنین کانال فاران نیوز را در ایتا و سروش راه اندازی می کنند که مخاطبان اصلی این کانال ها متخصصان حوزه شناسایی و مقابله با فرقه ها هستند. محتوای این کانال ها در سایت nfaran.ir نیز بارگزاری می شود.
آن ها شاخص هایی را تعیین می کنند و بر اساس آن برای هر موضوع، چهار کلیپ پنج تا 10دقیقه ای آماده می کنند که درواقع ویدئوهای نقد فرقه ها هست و محتوایی کاربردی دارند.
موضوعات تعیین شده موسسه شامل «بهائیت»، «مسیحیت تبشیری»، «یمانی و احمدالحسن»، «وهابیت و سلفیت»، «آتئیست و خداناباوری»، «عرفان های نوظهور» و «بسترهای مورد استفاده فرقه ها» می شود.
فاران نیوز، درباره این موضوعات محتوا و کلیپ های لازم را تهیه کرده و آن ها را در سایت edu.mfaran.ir بارگزاری کرده که برای عموم مردم و سازمان ها قابل دسترسی است.
مشاهده کنندگان این کلیپ ها به عنوان مثال علاوه بر آشنایی با فرقه بهائیت، روزنه های اجتماعی آسیب پذیری از آن و راه های توانمندی دربرابرش را فرا می گیرند.
سال 1402 مرکز مشاوره معنوی فاران راه‎ اندازی شده و افراد از طریق تماس با شماره 05191690934 با مشاوران دوره دیده، مرتبط و به شبهاتشان پاسخ داده می شود.
یکی از نیازهای اصلی موسسه این است که توسط دیگر موسسات معرفی و برایشان کارهای تبلیغی انجام شود. همچنین مکان مناسبی برای برگزاری جلسات مشاوره حضوری ندارد.
با توجه به تجربیاتی که موسسه کسب کرده، اکنون آمادگی این را دارد که در زمینه مقابله با فرقه ها دوره های آموزشی برگزار کند.
یکی از نتایجی که موسسه به آن رسیده، این است که فرقه ها عمدتا از ابزارهای تکنیکی(نه محتوایی) استفاده می کنند. درحالیکه ما برعکس، روی مسائل محتوایی کار کرده ایم و این موجب شده که نتوانیم به نتایج مطلوب برسیم. در همین راستا دو سال است که موسسه فاران، رویکردش را تقابل تکنیکی کرده است؛ دستاوردی که آن را ابداع خودش می داند و آمادگی دارد در این زمینه هم دوره های آموزشی برگزار کند.
بنیانگذار موسسه فاران، حبیب ا.. صداقت پور است. او به همراه حمید ناصحی و حسین کرامتی همچنان دنبال تکنیکی تر، عملی تر و کاربردی تر کردن تکنیک ها و دستاوردهای موسسه هستند.

ویدیو ها



معرفی موسسه فاوان آقای حبیب صداقت پور
مشاهده و دانلود

آقای حبیب صداقت پور موسسه فاران
مشاهده و دانلود

خدمات / محصولات

ویژگی های مجموعه

محتوا

  • دعوت نامه دیجیتال

    پوستر و عکس


    دانلود
  • کارت ویزیت

    پوستر و عکس


    دانلود
 

کادر اصلی مجموعه

  • حبیب صداقت پور

    مسئول مجموعه


  • حمید ناصحیان

    اعضای کادر اصلی


  • امیرحسین کامل نواب

    اعضای کادر اصلی


  • حسین کرامتی

    اعضای کادر اصلی


راه های ارتباطی

 آدرس مجموعه: منطقه قاسم اباد

تلفن مجموعه: جهت نمایش ابتدا وارد سایت شوید.

وب سایت : http://mfaran.ir

وب سایت : http://edu.mfaran.ir

شبکه های اجتماعی:

رویداد هم افزایی فعالان فرهنگی اجتماعی خراسان رضوی @1403
انتخاب به عنوان مجموعه محبوب من