آموزش علم در فضای مفرح و سرگرم کننده
هدفشان از تاسیس موسسه سرزمین علم وفن آوری نوجوان، یاد دادن مهارت به نوجوانان کشور و ایجاد فضای شاد ومفرح همراه با یادگیری است و امیدوارند با این شیوه روزهای خوبی برای نسل نورسته کشور رقم بخورد.
افرادی در سن 8 تا18سال با شرکت در دوره های موسسه، با تازه های علم آشنا می شوند.
در دوره های آموزشی کوتاه مدت یک روزه، میان مدت که سه ماهه است و برنامه بلند مدت به نام برنا هم بصورت ماهانه مهارت یاد می گیرند. همچنین طراحی مدل های سرگرم کننده و بازی هم در دستور کارشان قرار دارد.
آنها نمایشگاه فن آوری موسسه شان را دارند که مورد استقبال گسترده مدارس قراردارد و پارسال، 6000نفر از کل کشور از این نمایشگاه بازدید و باشگفتی های دانش مدرن آشنا شدند.
برای امسال هم پیش بینی می کنند 2هزار نفر مهمان نمایشگاه باشند.
کلاس های موسسه در 4 بخش تعریف می شود؛ بازدید از اتاق 270 درجه، گذر علم فناوری، کارگاه ساخت و شهربازی علمی که داوطلب فراگیری را در معرض یافته های پرهیجان علمی قرار می دهد.
باتوجه به این که خیلی از دانش های پیچیده در مدارس به دانش آموز منتقل نمی شود، موسسه سرزمین علم وفن آوری نوجوان، مقصد مناسبی برای دسترسی به این اطلاعات است که توسط اساتید به تشنگان علم منتقل می شود.
به دنبال این هستند تا با بهره گیری از ظرفیت های دیگر و کمک مدارس، کار استعدادیابی، مشورت تربیتی را انجام دهند تا شرایط برای اتصال نوجوانان به منابع علمی فراهم شود.
در حال طراحی مرکز شماره 2 هستند تا با توسعه چنین فضاهایی در بلند مدت مراکز مختلف که به نوجوانان سرویس می دهند از خدمات یکدیگر استفاده کنند و دسترسی همه مجموعه ها به مخاطب ساده شود. زیاد شدن این فضاها برای رفع خلآهای زیاد آموزشی جهت مهارت افزایی بیشتر به نفع مجموعه هاست که این اقدام بسیار پسندیده و برای کشور مفید است.
سجاد پورکیان سرزمین علم و فناوری نوجوانان اعتقاد دارد هنوز میانه راه هستند و در مسیر پیش رو 60 درصد مرکز شماره 1 انجام شده و هدفشان راه اندازی مرکز شماره 2 است.
چالش آنها تبلیغات است زیرا با وجود توانایی های که دارند به دلیل محدودیت ها، امکان تبلیغ برای جذب ندارند، این گسست بین استعدادها و ظرفیت هاست در حالی که پیوند آنها می تواند دانشمندان آینده را در مسیر آموختن قرار دهد.
باشگاه نوجوانان درموسسه، بار اصلی تربیت نخبگان نوجوان را بر عهده دارد، این باشگاه بین بازترکیب و کار و دانش آموز اتصال ایجاد می کند، بین حوزه اتوماسیون اداری ودانش آموز پل می زند.
نگاهشان این بود که در سال اول 20 هزار بازدیدکننده داشته باشند اما به دلیل عدم تبلیغات و شناخته شدن، این امر محقق نشد، اما این برنامه را برای امسال برنامه ریزی کرده اند.
بازدیدهایی که داشتند و رضایت بازدیدکنندگان در موسسه و نمایشگاه را دستاورد خودشان می دانند.