عموکتابی تحولی نو در کتاب کودک و توانمند سازی تربیتی والدین
مجموعه «عمو کتابی» در بحث کتاب کودک و توانمندسازی والدین در تربیت فرزندان و در سال 98 کار خود را آغاز کرد.
سامان رجایی موسس این مجموعه دو ارشد روانشناسی و ومدیریت کسب و کار سال ها پیش از این یعنی شاید از زمان نوجوانی وارد عرصه فعالیت های فرهنگی شده است و در حوزه فعالیت های فرهنگی و تربیتی کودکان بسیار دغدغه مند بوده و تلاش های بسیاری داشته است و در همین مسیر به این مهم رسیده است بهترین فعالیت در این حوزه ورود به مقوله کتاب های این رده سنی و ارتقای این حوزه است.
دو موضوع بیشتر هدف قرار گرفت که دغدغه مندی ها را در این حوزه کم می کرد. یکی اینکه والدین باید با کتاب های حوزه کودک آشنا شوند و دیگر این که در این حوزه باید کتاب های خوب را در دسترس اولیای کودکان قرار داد و با همین منظور سامانه ای با همین نام طراحی شد که بسیار بازخورد خوبی داشت.
محتویات سامانه در اینستاگرام و ایتا بارگذاری می شد و سایت هم بر حسب نیاز والدین برای موضوعات عزت نفس، لجبازی، خشم، خجالت و ... محتوای کتاب های تخصصی بسیاری را دسته بندی کرده و علاوه بر آن داستان شب، لالایی، پادکست های داستانی و ... را نیز در سایت داشتند که بسیار مورد استقبال قرار گرفت.
در موتور جستجوی گوکل در« کتاب کودک» سومین مورد است که لیست می شود و در جستجوی «داستان های کودکانه» ششمین عنوان مورد جستجو است و حدود 20 هزار مخاطب در سامانه پیامکی سایت دارد و قصه های صوتی شان بیشتر از 100 هزار ویو در ماه می خورد که تارگت شان 500 هزار ویو در ماه است.
این سایت با 9 نفر اعضای اصلی در قالب ماهیت آموزشی خود به تولید پادکست و مقالات و ویدئو های آموزشی می پردازد و والدین و کودکان و نوجوانان بسیاری در کشور را تحت پوشش محتوای آموزشی خود دارد و قرار است در بحث نوجوانان بسیار فعال تر شود و نوجوانان را در بحث هوش و سواد مالی و ارتباط موثر و عزت نفس، گارگاه های مجازی جرآت مندی، مهارت دوست یابی از طریق مجموعه کتاب ارزان در طرحی به نام کوثر حمایت کند.
این مجموعه با برند سازی نام عمو کتابی کلی کودک و نوجوان در سطح کشور را مشتاق خط فکری این موسسه در امور تربیتی داستانی کرده است و خیلی از کودکان دوست دارند عمو کتابی را از نزدیک ببینند.
چشم انداز این موسسه این است که بوت کمپ های تربیتی مهارتی نوجوانان را راه بیندازد که در حال حاضر خانواده ها برای شرکت در آن ها حدود 400 میلیون تومان می دهند و فرزندانشان را به نروژ می فرستند.
هدف مهم شان این است که پناهگاه تربیتی والدین، کودکان و نوجوانان باشند و خدمت شان به سازمان های دیگر این است که در بحث کتابشناسی کودک و آموزش های عزت نفس به کودک، نوجوان و خانواده ها می توانند در قالب دوره هایی مشارکت کنند. بهترین داستاورد شان جلب اعتماد خانواده ها به کتاب است و اینکه خانواده ها را متوجه کرده اند احساسات خودشان و فرزندانشان در بحث تربیت چقدر مهم است.