زیست بوم تربیتی نُهی
زیست بوم تربیتی نُهی از بهمن سال 1400 به عنوان حلقه ای میانجی میان سه ضلع علم، حاکمیت و جامعه تشکیل شده است؛ این موسسه با هدف تسهیل و شتاب دهی به پروژه های تعلیم و تربیت با رویکرد اسلامی پرداخته است. داوود حسین پور، دکترای فلسفه تعلیم و تربیت، با تجربیات و دغدغه های تربیتی خود این مجموعه را پایه گذاری کرد.نخستین دغدغه این تیم تلاش برای برطرف نمودن خلا های موجود میان نظریه و عمل می باشد. یعنی آنچه در سطوح کلان دانشگاهی و نخبگانی رقم میخورد، برای کنشگران میدان عمل تربیتی قابلیت اجرا و پیاده سازی داشته باشد.
زینب غلامپور، از فعالان در حوزه تعلیم و تربیت ، مسئول روابط عمومی این مجموعه است و توضیحات بیشتری در این خصوص ارائه می دهد. او اشاره می کند که گاهی اسناد بالادستی قابلیت اجرایی ندارند و این مجموعه با کمک پژوهشگران حوزه تربیت، این اسناد را بازبینی کرده و به مرحله اجرا می رساند. به گفته او، یکی از چالش های مهم مجموعه در ابتدای شکل گیری یافتن پژوهشگران مناسب برای اهداف شان بوده است، اما در نهایت این امر تحقق یافته است و در حال حاضر، زیست بوم تربیتی نهی20 عضو فعال دارد.
بزرگ ترین دستاورد مجموعه از دید اعضای آن،به نتیجه رسیدن پروژه « شناسایی و تدوین نظام مسائل تربیت کودک در ایران» و هم چنین نظام نامه تربیت کودک می باشد که اکنون به صورت کتاب منتشر شده و در اختیار مدیران، متولیان امور تربیت کودکی و پژوهشگران این عرصه قرار گرفته است.
هدف نهایی این مجموعه، تلاش برای تحقق تحولاتی در حوزه علوم تربیتی،از طریق طرح گفتارهای جدید در دانش تربیتی، ذیل موضوعات مختلفی چون : عدالت آموزشی،نظام تربیت معلم،مسائل اوان کودکی و...برای ارتقا وضعیت زیست بوم تربیتی می باشد.