شاهوار؛ تحولی جدید در صنعت ساخت عطر و ادکلن
حجت الاسلام «ابراهیم سعدی» که از طلاب فعال حوزه علمیه است و از درس و بحث حوزه تا نگارش کتاب و مقالات علمی و انجام طرح های پژوهشی و عضویت در هیئت علمی دانشگاه را هم در کارنامه علمی خود دارد، از همان سال 1376 که وارد حوزه علمیه می شود، مدل کسب درآمد از طریق شهریه و منبر و برخی نگاه های عرفی نسبت به کسب درآمد و امرار معاش طلاب که در عرف جریان دارد، برای او چندان خوشایند نبوده و لذا برای کسب درآمد، به سمت کسب و کار و فروش عطر روی آورده است. ضمن این که اعتقاد دارد با انجام کسب و کار، بیشتر در بین مردم حضور دارد و مسائل مردم را می فهمد و علاوه بر این، کسب و کاری را انتخاب کرده که محصول آن، مورد علاقه پیامبر (ص) و اهلبیت (ع) بوده است. از سوی دیگر، از همان ابتدای ورود به بازار عطر هم به تحقیق و پژوهش نسبت به این موضوع روی آورده است.
او با پژوهش نسبت به نت های عطرهای مختلف، توانسته به نت های پایه عطرها دسترسی پیدا کند و در نهایت، در مقایسه نسخه های اصلی عطر و ادکلن با آنچه که در بازار موجود است، تولید خود را به نسخه های اصلی نزدیک کند و محلول پایه ادکلن را نیز تولید کند. او همچنین دستگاه تولید اسانس را نیز تولید کرده است.
او به بازطراحی ادکلن های معروف از برندهای معتبر نیز روی آورده و توانسته حدود 500 ادکلن برتر دنیا را با رایحه مشابه و با ماندگاری بیشتر تولید کند. از سوی دیگر، مجموعه فعالیت های علمی و پژوهشی صورت گرفته توسط ابراهیم سعدی، منجر به تولید عطر و ادکلن بر مبنای ذائقه هر فرد شده است. در همین راستا، در نظر دارد نسبت به طراحی رایحه سازمانی برای نهادها و دستگاه ها نیز اقدام کند.
از دیگر فعالیت های صورت گرفته در این مجموعه، معرفی سرمایه های دینی و ملی در قالب طراحی ادکلن به دنیا است. امکان تولید عطر و ادکلن با نام اهلبیت (ع) یا شخصیت های ماندگار علمی، ادبی، تاریخی، ورزشی و ... از جمله فعالیت هایی است که می تواند منجر به تبادل فرهنگی شود.