«امیر بیان»، تلاشی برای ارتقای خطابه انقلابی
سال 1380، بیان دغدغه ای از سوی مقام معظم رهبری برای نظام مند کردن و ضابطه دار شدن خطابه و منبر به عنوان روش تبلیغی شیعه جرقه ای بود که به تشکیل موسسه تخصصی خطابه امیربیان در سال 1388 منجر شد این مجموعه مردمی، رویکرد آموزشی، پژوهشی و تبلیغی دارد و ارتقای خطابه انقلابی را ماموریت خود می داند. امیر بیان برای تحقق هدف خود، به صورت تخصصی و همزمان هم روی محتوا و هم روش اجرای خطابه کار می کند و در این راستا، 14 باب و سر فصل را تعریف کرده است.
مخاطب این آموزه ها در درجه نخست طلاب علوم دینی هستند و مجموعه های فرهنگی و کنشگران انقلابی نیز از دیگر مخاطبان آن به شمار می روند.
مجموعه یادشده که با مرکزیت قم در حال فعالیت در سراسر کشور است، سال 1402 شاخه خراسان رضوی را در مشهد تشکیل داده که سهم ده درصدی از 1000 دانش آموخته های امیربیان در کشور را به خود اختصاص داده است.
سال 1396 پس از تبدیل شدن به بزرگترین گروه تبلیغی کشور و برخورداری از ویژگی هایی منحصر به فرد مثل مردمی بودن، جهادی بودن، محتوای واحد، چینش رزمی و ... وقت آن رسیده بود که گام های برداشته شده، ارزیابی شود.
نتیجه ارزیابی ها این بود که امیربیان به حدود 60 درصد از اهداف نخستین خود از نظر تعداد تالیف ها، دانش آموختگان و عملیات سالانه رسیده و در تکانه های کشور مثل فتنه ها و آشوب ها، انتخابات، ... پیشرو است.
اصلی ترین چالشی که این مجموعه مردمی با آن مواجه است به نداشتن بودجه و امکانات مربوط نیست بلکه به ناهماهنگی نیروهای جبهه خودی به ویژه در مشهد باز می گردد. بی اطلاع بودن از برنامه های کلان یکدیگر و موازی کاری نیروهای جبهه انقلاب نمونه های عینی این آسیب است که نه فقط مجموعه امیر بیان بلکه سایر مجموعه های فعال در این عرصه را با چالش مواجه کرده است.
معرفی کانون فرهنگی تبلیغی امیربیان آقای محمد هادی صالح پرور
مشاهده و دانلود