تشکلی برای تقویت هویت ملی و مذهبی نسل فردا
سال 1369درست بعد از پایان جنگ اتفاقی خوب در مشهد افتاد که تعدادی از رزمندگان دوره جبهه که دغدغه فرهنگی و ملی داشتند به منظور تقویت خود و قوی کار کردن در مسیر فرهنگی با محتوای مذهبی و رسیدن به اهداف پیش رو در حوزه علمیه های خوب از جمله حضرت آیت الله موسوی نژاد تحصیل کردند. هدف از این حرکت اسلام شناسی و آیات وروایات در قالب کلاس داری، برپایی برنامه های اردویی، آموزشی، برپایی برنامه های ورزشی و ...برای نسل کودک و نوجوان و تقویت عرق ملی و مذهبی در این نسل بود. تشکل فرهنگی "نوجوان با نشاط" از دستاوردهای تربیت شدگان آن حرکت فرهنگی است. بنیانگذار این تشکل فرهنگی محسن مظاهری یکی از دغدغه مندان تقویت هویت ملی و مذهبی و وطن دوستی نسل امروز است. او که جزو دسته نخست حضور در حوزه با نیت قدم برداشتن برای تربیت نسل فردای جامعه است، می گوید: سال 1371 این تشکل با عنوان " چشمه رضوان" با هدف تربیت نسلی بایبند به باورهای و اعتقادات مذهبی و در عین حال علاقه مند به وطن و باورهای ملی و مذهبی شکل گرفت.
چشمه رضوان در ساختمان مجزایی در مسجد قدی در شهرک طالقانی فعالیت خود را به صورت خودجوش و مردمی آغاز کرد. یکی از تربیت شدگان در این تشکل فرهنگی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان تایباد است. یکی دیگر از تربیت شدگان چشمه رضوان دبستان غیرانتفاعی تاسیس کرده و دیگری مدیر مدرسه ای در استان خراسان است. نگاه این تشکل مذهبی تربیت شخصیت های دغدغه مند به هویت ملی و مذهبی و وطن دوست برای حضور در فضاهای آموزشی در نظام جمهوری اسلامی و آماده دشن برای تربیت نسل فردای جامعه بود.
چشمه رضوان در ادامه از سال 1371 فعایت خود را در موقوفه زهرا و در محله رضا شهر تحت عنوان " نوجوان با نشاط" کار خود را از سر گرفت.
یکی از اقدامان خوب بنیانگذاران این تشکل در کنار موضوعات تربیتی و آموزشی فعالیت های خیرخواهانه است.
نذر نان برای مدارس محروم و دانش آموزان نیازمند یکی دیگر از فعالیت های این تشکل است. به این ترتیب که با تهیه نان و نهادن در چهار گوشه جیاط مدارس در نقاط حاشیه شهر، قدمی در مسیر تغذیه دانش آموزان نیازمند بردارند.
اقدام به راه اندازی خیریه یکی دیگر از برنامه های این تشکل است. به گفته مظاهری فعالیت خیرخواهانه از سال های آغاز به کار مجموعه وجود داشته است و به صورت غیر رسمی فعالیت داشته است، اما قرار است به زودی به صورت رسمی تحت عنوان خیریه ای رسمی کار خود را ادامه دهد.