«بابازی» جایی برای شناسایی و معرفی بازی
مجموعه «بابازی» سال 99 پس از سه سال فعالیت میدانی با مدیریت حسن سلطانی و با هدف گسترش بازی با بهره مندی از قالب ها و الگوهای ساده و رصد مجموعه های بازی محور کشور شکل گرفت. این مجموعه، افراد شاخص در عرصه بازی با ویژگی ساده بودن را که قابلیت الگو برداری دارند شناسایی و معرفی می کند، به این ترتیب که کارهای ساده در رابطه با بازی را شناسایی، معرفی و ترویج می کند تا تکثیر شوند. «بابازی» از همین طریق تاکنون 50 عنوان را در صفحات مجازی «بابازی» معرفی کرده است، این عناوین شامل معلم هایی که از بازی در تدریس بهره می گیرند، کافه بازی ها، کتابخانه ها، مساجد و مدارس با رویدادهای بازی محور بوده اند که در قالب یادداشت و کلیپ معرفی می شوند.
این مجموعه می تواند با همین روند به مرجعی در حوزه بازی تبدیل شود و از این طریق افراد فعال در زمینه بازی را شبکه کرده و الگوهایشان را به هم معرفی کند و با کمک شناسایی بازی ها، ضرورت بازی، الگو در بازی و جبهه فرهنگی بازی و شبکه فعالان بازی را تشکیل دهد.
فعالیت های حوزه ملی این مجموعه شامل شناسایی گروه ها و فعالان فرهنگی و اجتماعی، انجام معرفی و برگزاری کارگاه های آموزشی برای فعالان فرهنگی و معلمان است. همچنین یک ویژه نامه بازی با نام «حلقه وصل» با موضوع معرفی الگوهای موفق منتشر کرده است که علاوه بر حلقه مخاطبان می تواند در اختیار مهدهای کودک نیز قرار گیرد. سایت مرجعی نیز با موضوع بازی در دست آماده سازی دارد که بهمن ماه امسال از آن رونمایی خواهد شد.
فعالیت های «بابازی» در سطح مشهد نیز شامل برگزاری اردوهای طبیعت گردی و خانواده محور، کارگاه های بازدید پدر و فرزند، اعزام مربی بازی، برپایی جشنواره های بازی در پارک ها به مناسبت های ماه مبارک رمضان و نوروز بوده است. همچنین ارائه مشاوره به مجموعه های فرهنگی مختلف و طراحی و اجرای فضاهای بازی محور از دیگر فعالیت های این نهاد فرهنگی است که در این زمینه 800 نوجوان را به اردوهای بازی محور برده است.
از اهداف «بابازی» این است که از طریق بازی و ایجاد شادی، رابطه والدین و فرزندان را تقویت کند و نیاز تفریحی نوجوانان به ویژه دختران را تامین کرده و توسعه دهد.
یکی از چالش هایی که این مجموعه با آن روبه رو بوده است کم تجربگی فعالان مذهبی در زمینه بازی است که باید ابتدا به این ضرورت برسند که تفریح را به عنوان یک نیاز جدی در نظر بگیرند. زیرا روابط خانواده با بازی و انتقال مفاهیم از این راه به بچه ها تقویت می شود و پویایی و نشاط با بازی شکل می گیرد.
فعالیت ها به صورت معرفی الگوهای موفق و اثرگذار برای رده سنی کودک و نوجوان و خانواده محور انجام می شوند که هم در قالب پر تحرک و هم رومیزی هستند و به شکل مدرسه ای و اردویی و بازی در کتابخانه برگزار می شوند.
دعوت آقای حسن سلطانی کانون فرهنگی تبلیغی بابازی (باشگاه نوآوران بازی)
مشاهده و دانلود