«باشگاه منتظران» جایی برای کادرسازی شبکه ای نخبگان
«باشگاه منتظران» که 29 شعبه و بیش از هزار عضو نوجوان و جوان دارد، 16سال پیش با هدف پرورش منتظران صالح و واقعی حضرت ولیعصر(عج) و یاران تراز انقلاب ایجاد شد. اعضای آن از جلسات گفتمانی با محوریت مسائل فکری اعتقادی، جریان شناسی و تحلیل مسائل روز گرفته تا خدمات متناسب با سن و نیازشان مانند کلاس کنکور یا معرفی به کارخانه نوآوری و شتاب دهنده ها و مشاوره ازدواج بهره می برند.
تعلیم و تربیت از روی عشق و علاقه با هدف کادرسازی و تشویق به کار شبکه ای، محور کار باشگاه منتظران است که تلاش دارد شعبه ویژه دختران را نیز که بصورت خاص به تبیین جایگاه تمدنی زن می پردازد، در آینده نزدیک راه اندازی کند.
پس از نقش آفرینی موثر باشگاه منتظران در جذب و پرورش نوجوانان، موسس باشگاه جای مدارس نخبگانی برای رشد علمی دانش آموزان را خالی می بیند و سال 95 مدارس متوسطه اول و دوم( 12 تا 18 سال) را به منظور تربیت نخبگانی با رویکرد تربیت دینی راه اندازی می کند که اکنون به بیش از 700 دانش آموز نخبه خدمات فاخر آموزشی ارائه می دهد.
در واقع چه در باشگاه و چه مدارس، تلاش بر این بوده که با آزمون و خطا و کار سلیقه ای پیش نروند به همین خاطر سبک کارشان برگرفته از تجربه 17 سال فعالیت فرهنگی آموزشی در مدارس نخبگانی شهر می باشد و بسیاری از دانش آموزانشان نیز از همین طریق شناسایی و جذب شده اند. همچنین 80درصد پرسنل مدرسه را شاگردان قدیم آن تشکیل می دهند که اکنون خودشان بهترین معلم ها یا مربیان شهر یا مدیران تشکل های دانشگاه های بزرگ هستند.
دروس ارائه شده در مدارس، مهارتی بوده (مثل مهارت فکر خوب که روش درست اندیشیدن یاد می گیرند) و در کارگاه ها و بازی ها(گیمی فیکیشن)، اتاق گفتمان و مناظرات، گالری هنر (بازیگری، دوبلاژ، عکاسی و....) و... روی هوش هیجانی، اجتماعی و معنوی سرمایه گذاری می شود چراکه متولیان اعتقاد دارند تعلیم وتربیت باید بازی وار باشد تا به جان مخاطب بنشیند؛ حتی مشکلات و ضعف های دانش آموزان هم با بازی درمان می شود و برخی نیز از همین دوره دانش آموزی، تولیدکننده بازی شده و درآمد دارند.
رضا صمدی، موسس و مدیر باشگاه و مدارس نخبگانی منتظران جوان است که با وجود اتمام تحصیلات در رشته پزشکی، رشته تاریخ را تا کارشناسی ارشد ادامه است.
او ضمن اعلام آمادگی برای آموزش مدیران مدارس دولتی در این راستا، تربیت بسترسازان ظهور و سربازان جهاد تبیین را مهمترین دستاورد باشگاه و مدارس منتظران می داند و درباره چالش های مسیر می گوید: مهمترین مشکل ما مسائل مالی و نبود زیرساخت ها و امکانات است که کاملا شخصی تأمین می شود؛ نهادهای دولتی حمایت چندانی ندارند حتی آموزش و پرورش رسما به ما گفت دست نگه دارید این کارهای شما خریدار ندارد؛ در مجموع طی این سال ها به تجربه دریافته ایم همین که مسئولان چوب لای چرخ مان نگذارند، باید راضی باشیم. خیران هم اغلب چون نگاه بلندمدت ندارند، همراهیشان خیلی کمرنگ است، عده ای دیگر در ازای کمک، سهم می خواهند که چون اصالت و استقلال فکری مدارس و باشگاه برای مان مهم است، قبول نمی کنیم
برای آشنایی بیشتر با این مجموعه به صفحه اختصاصی در سایت هم افزا مراجعه فرمایید.
https://ham8.ir/11579
مجموعه | باشگاه منتظران جوان |
آدرس مجموعه: وکیل آباد63، بعد از آزادگان4، طبقه فوقانی دبیرستان شهریار ایران
تلفن مجموعه: 09153023915