«جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی» جایی برای دهه هشتادی¬ها
در ادامه مسیر تشکیل «جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی» با توجه به بیانات مقام معظم رهبری درباره گام دوم انقلاب در سال92، پیوست فعالیت های اجتماعی در این دهه شکل جدی تری پیدا کرد. سال95 پیوست های اجتماعی جبهه فرهنگی در چندین نهاد ایجاد شد که «قرارگاه مردمی تحول اجتماعی» از جمله این پیوست ها بود که سال1400 در استان خراسان رضوی و مشهد نیز با هدف ایجاد حلقه های میانی و کنشگری در محلات آسیب پذیر شکل گرفت.
شناسایی و بهره مندی از ظرفیت های اجتماعی و رسیدن به هسته های خودساخته جدی ترین دستاورد کار مردمی قرارگاه است.
کلیت فضای کار قرارگاه بر مبنای فراتسهیل گری در محلات رخ می دهد که فراتر از ورود صرف مداخله جویانه، تسهیل گری، اقناع و حساس سازی است.
از دی1400 که فعالیت اصلی قرارگاه آغاز شد نقطه اثر اصلی در حوزه نوجوانان و دهه هشتادی ها دیده شد؛ اما انتخاب نوجوانان و آغاز کار با آن ها نیاز به فرآیندی دارد که مربی های مختلفی را درگیر می کند، از این رو ابتدا در سه محله هسته هایی هول محور نوجوان تشکیل شد. پس از شکل گیری هسته ها نیز پروژه راهیان نور دهه هشتادی ها با ادبیات کنشگری اسلامی طراحی شد که شامل دو اتوبوس 40 نفره از نوجوانان و اعزام آن ها در دو بازه به مناطق جنگی بود.
برای حضور در این کاروان ها کسانی که میزان کنشگری بیشتری با هسته های محلی و مربی ها داشتند شانس افزون تری هم داشتند. این کاروان ها از اینجا متمایز می شوند که هنگام تشرف به جبهه های غرب و جنوب که معطوف به مشاهده و لذت است مربی باید بتواند از این محور، آن ها را متوجه فرهنگ انقلاب و دفاع و سیره شهدا کند. پس از برگزاری راهیان نور، هسته دختران قرارگاه به 75 نفر و هسته پسران به 55 نفر رسید.
برای آشنایی بیشتر با این مجموعه به صفحه اختصاصی در سایت هم افزا مراجعه فرمایید.
https://ham8.ir/14864
مجموعه | قرارگاه مردمی تحول اجتماعی(ستاد جبهه فرهنگی خراسان رضوی) |
آدرس مجموعه: مشهد ، بلوار امام رضا ، امام رضا 35 ، پلاک 28 ، ساختمان یاسین
تلفن مجموعه: 09153504232