معرفی گروه قصه گویی قاصدک سرکار خانم دامغانی


«قاصدک» جایی برای رشد خلاقیت

موسسه خلاقیت، قصه گویی و اوریگامی «قاصدک» سال 1395 شروع به کار کرده و هدی دامغانی مدیر و موسس این مجموعه است. او مدرس سازمان فنی و حرفه ای در حوزه تربیت مربی کودک است.

دامغانی فعالیت حرفه ای خود را از جشنواره مادران قصه گو آغاز کرده و در دوره بعدی این جشنواره به عنوان مدرس شرکت کرده است.

اعضای این مجموعه در ابتدا فعالیت های خداپسندانه خود را با قصه گویی در اکثر بیمارستا ن های مشهد، به خصوص بیمارستان های تخصصی کودکان، مراکز نگهداری کودکان بدسرپرست و بی سرپرست و مراکز نگهداری معلولان ذهنی و جسمی شروع کرده اند.

مهمترین فعالیت های این مجموعه در حوزه قصه گویی، توانمندسازی و آموزش های مهارت های زندگی به کودکان است. این برنامه ها با هدف پرورش خلاقیت، افزایش مهارت های دست ورزی، تقویت اعتماد به نفس و بهبود وضعیت هوش های 9گانه انجام می شود و در بخش آموزش اوریگامی با قصه همراه است.

تفاوت مجموعه قاصدک با مجموعه های مشابه، حضور همیشگی روانشناس و کارشناس آسیب شناس اجتماعی در برنامه ها بوده که به بررسی اثر تربیتی و روان شناسی قصه ها می پردازد.

در طول برگزاری کلاس های قصه گویی، نحوه بیان قصه شامل زبان بدن، لحن و اجرا توسط کارشناس آموزش داده می شود.

حوزه دیگر فعالیت های مجموعه قاصدک، برگزاری کلاس های آموزشی برای والدین در قالب کارگاه ها و دوره های توانمندسازی است. این کلاس ها شامل آموزش قصه گویی و اوریگامی است که به طور معمول در مدارس و برای اولیا دانش آموزان برگزار می شود. البته این مجموعه برای توانمندسازی خانواده ها دوره های تندخوانی، تقویت حافظه و تمرکز را نیز برگزار می کند.

حوزه سوم فعالیت های مجموعه قاصدک تربیت مربی توانمند برای کودکان به صورت تخصصی است که مهارت های قصه گویی، قصه نویسی، تکنیک های کتابخوانی، نمایش خلاق و اوریگامی را شامل می شود.

مربیان آموزش دیده پس از اتمام این دوره توسط مسئولان مجموعه به بازار کار معرفی می شوند.

برای آشنایی بیشتر با این مجموعه به صفحه اختصاصی در سایت هم افزا مراجعه فرمایید.

https://ham8.ir/12819

مجموعه گروه قصه گویی قاصدک


راه های ارتباطی با مجموعه

 آدرس مجموعه: مشهد ، سه راه ادبیات جهاد دانشگاهی ، سالن پردیس فناوری های نرم و صنایع فرهنگی جهاد دانشگاهی

تلفن مجموعه: 05135134874

رویداد هم افزایی فعالان فرهنگی اجتماعی خراسان رضوی @1403