سه شنبه , اردیبهشت ۳۰ ۱۴۰۴
خانه / کار ویژه / رصد / روایتی از نحوه حضور امام خامنه ای در مسجد جمکران
روایتی از نحوه حضور امام خامنه ای در مسجد جمکران

روایتی از نحوه حضور امام خامنه ای در مسجد جمکران

حجت‌الاسلام والمسلمین رحیمیان:
درباره حضور حضرت آقا در مسجد جمکران در این مدتی که بنده آنجا بودم، گاهی در فاصله‌های زمانی خیلی کم مثلاً در ظرف دو تا سه هفته و یا گاهی هم در فاصله‌های زمانی بیشتر ایشان به مسجد جمکران مشرف می‌شدند. معمولاً هم در یک فضای آرام و خلوتی می‌آیند.

به‌گونه‌ای که در ایام تابستان چون روزها بلند است به نماز مغرب ختم می‌شود و در ایام زمستان چون روزها کوتاه است از نماز مغرب به مسجد می‌آیند. طبعاً اگر اول مغرب بیایند ابتدا نماز مغرب و عشاء را می‌خوانند و بعد نماز تحیّت و نماز امام زمان عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف را به‌جا می‌آورند و اگر زودتر بیایند ابتدا نماز تحیّت و نماز امام زمان عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف را می‌خوانند و طبعاً آخر برنامه‌شان به نماز مغرب و عشاء ختم می‌شود. رکوع و سجود و قنوت‌های طولانی دارند، مخصوصاً بعد از پایان نمازشان سجده‌های طولانی‌ دارند و گاهی من شاهد این بودم که چهره‌‌شان را با چند دستمال خشک می‌کردند، و سجده‌های طولانی و قنوت‌های طولانی‌شان توأم با اشک و گریه بود.

https://yaran-khorasan.com/10329

مطلب پیشنهادی

جشن بزرگ خانوادگی امام رضایی‌ها

با مشارکت آستان قدس رضوی شورای هیئات مذهبی و شهرداری مشهد مقدس همراه با پذیرایی مواکب و رویدادهای متنوع و جذاب فرهنگی، هنری و ورزشی برگزاری بزرگترین رویداد نورافشانی مشهد مقدس مشهد مقدّس، خیابان امام رضا علیه‌السلام #دهه_کرامت #ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *