پاسخ به دغدغه تربیت دینی فردی و اجتماعی
«کانون تخصصی کودک و خانواده سلام» بر اساس دغدغه های «هادی نصرآبادی» شکل گرفته است. دغدغه ایی از این جنس که فاصله بین آنچه که هستیم و آنچه که باید باشیم را کمتر کند.
این حرکت که به منظور تقویت تربیت دینی در حوزه فردی و اجتماعی شکل گرفته و با تاسیس کانون شروع شده، به تدوین اهدافی در راستای تغییر نگرش در حوزه تربیت دینی منجر شده و با 3 شاخصه تفکر، شخصیت و حریت و با رویکرد تربیت دینی مرحوم صفایی حائری دنبال شده است.
به اعتقاد نصرآبادی و همکارانش، زندگی انسان بدون چالش نیست. هر چند همین چالش ها است که نه به عنوان یک مانع، بلکه به عنوان یک عامل رشد فردی و اجتماعی می تواند مطرح شود. از سوی دیگر، با باور به این که کار تربیتی نهایت ندارد و باید استمرار داشته باشد، معتقدند که توانسته اند با اعتمادسازی، جریان سازی و شبکه سازی بین مخاطبان، از اعتماد به وجود آمده نسبت به این موسسه به عنوان یک سرمایه در تربیت نیروها و مربیان توانمند و دلسوز استفاده کنند.
از جمله فعالیت هایی که در این مجموعه دنبال می شود، ایجاد یک باشگاه فکر و اندیشه است تا فرزندان در این باشگاه، مهارت های مهمی از جمله یادگیری فعال، و شنیدن و خوب گوش کردن و ... را فرا بگیرند. این مهارت با مخاطب نوجوانانی که پایه اول ابتدایی را گذرانده و در آستانه ورود به پایه دوم هستند، ارائه می شود. همچنین در حوزه خوب فکر کردن و خلاقانه اندیشیدن، والدین نیز می توانند آنها را همراهی کنند.
در طرح دیگری با عنوان «دوره خلاق کلبه مهارت» که در این مجموعه و با مخاطب کودکان 6 و 7 ساله برگزار می شود، تقویت مهارت های 12 گانه ای از قبیل نوشتاری، کلامی، دست ورزی، مسئولیت پذیری، انتخاب گری، عزت نفس، اعتماد به نفس، نشاط واقعی و ... که کمک می کند زندگی را بهتر کند، مورد توجه قرار می گیرد.
همچنین این موسسه مجری دوره تخصصی تربیت مربی رشد بانوان دغدغه مند و فعالان فرهنگی است که با همکاری موسسه رضوان و مجموعه کتاب پردازان انجام می گیرد.